Kombi prijevoz Toliko jednostavno i profesionalno!

Posjedujemo kombi vozila različitog volumena teretnog prostora i nosivosti kako bi zadovoljili sve potrebe naših klijenata.

Kutije za selidbu Nudimo vam 3 ražličite vrste kutija

Kutije za registratore, knjige i robu

Besplatna procjena selidbe

Kako bi precizno odredili cijenu selidbe vašeg stambenog ili poslovnog prostora, nudimo vam uslugu besplatne procjene selidbe

UslugePodijeli / Share

Besplatna procjena selidbe

Kako bi precizno odredili cijenu selidbe vašeg stambenog ili poslovnog prostora, nudimo vam uslugu besplatne procjene selidbe. Ukoliko se radi o manjoj selidbi, cijenu možete saznati telefonski.

Ako se radi o većoj selidbi, naš djelatnik dolazi u vaš prostor i zajedno sa vama prolazi sve stavke selidbe.Nakon što se utvrdi potreban broj radnika i vozilo za selidbu, javljamo vam cijenu za uslugu preseljenja. 

Potrebno je samo da nas nazovete i dogovorite datum i vrijeme za procijenu vaše selidbe. Ova usluga je besplatna i ni u kojem slučaju vas ne obvezuje da koristite naše usluge.

Ako selidbu dogovarate preko telefona, obavezno napomenite sve stvari koje selite,dali stvari stanu u lift ili ne,da li je potrebna demontaža/montaža,da li zgrada/kuća ima/nema prilaz, i naravno točan kat. 

Ovo su sve elementi koji izravno utječu na cijenu selidbe,a sa što točnijim podatcima možemo vam preciznije ponuditi cijenu selidbe.


« Povratak

Zatražite besplatnu procjenu troškova selidbe

Kutije za selidbu

Nudimo vam 3 ražličite vrste kutija za selidbu...

Opširnije »

Vremenska prognoza