Kombi prijevoz Toliko jednostavno i profesionalno!

Posjedujemo kombi vozila različitog volumena teretnog prostora i nosivosti kako bi zadovoljili sve potrebe naših klijenata.

Kutije za selidbu Nudimo vam 3 ražličite vrste kutija

Kutije za registratore, knjige i robu

Besplatna procjena selidbe

Kako bi precizno odredili cijenu selidbe vašeg stambenog ili poslovnog prostora, nudimo vam uslugu besplatne procjene selidbe

UslugePodijeli / Share

Selidba u centru?

Ukoliko se selite u centar grada ili iz centra grada, potrebno je provjeriti dali se može nesmetano prometovati tim dijelom,odnosno da se adresa ne nalazi u pješačkoj zoni ili zoni s ograničenim prometom motornih vozila.

Ako se nalazi, potrebno je od grada zatražiti posebnu dozvolu.

U nastavku tekst sa službenih stranica Grada Zagreba :

U pješačkim zonama i zonama s ograničenim prometom motornih vozila, koje su određene Naredbom o mjerama za reguliranje prometa u središnjem dijelu Grada Zagreba (Sl. gl. 3/95) vozila se mogu kretati samo na temelju odobrenja (rješenja) gradskog upravnog tjela nadležnog za promet, a koje se izdaje za određeni dan, sat i za određeno teretno vozilo.

Navedeno se odobrenje izdaje na osnovi čl. 23. Odluke o uređenju prometa na području Grada Zagreba, a da bi se dobilo (radi selidbe, izvođenja građevinskih radova i kada je to neophodno za funkcioniranje života u gradu) potrebno je najmanje tjedan dana unaprijed, pismeno zatražiti dozvolu.

Za izdavanje dozvole podnosi se Gradskom poglavarstvu, Gradskom uredu za prostorno uređenje, graditeljstvo, stambene i komunalne poslove i promet, Odjelu za promet, i u pismenom se obliku predaje na šalteru za prijam pošte Gradskog poglavarstva, Trg Stjepana Radića 1.

U prilogu zahtjeva treba biti fotokopija prometne dozvole vozila i 70,00 kuna državnog biljega.

Svakodnevna opskrba u pješačkoj zoni regulirana je Naredbom o mjerama za reguliranje prometa u središnjem dijelu Grada Zagreba (Sl. gl. 3/95) i ne izdaju se posebne dozvole.

 

Ako nemate vremena čekati dozvolu ili ste se prekasno sjetili, Selidbe Buba nude Vam riješenje i za taj problem. Naime, vrijeme dostave za grad Zagreb se kreče od 22 h do 7 h. U tom periodu možemo nesmetano doći vozilom do adrese i obaviti selidbu.Cijena selidbe u tom slučaju se povisuje za 30 %.


« Povratak

Kutije za selidbu

Nudimo vam 3 ražličite vrste kutija za selidbu...

Opširnije »

Vremenska prognoza